TILBUD OM GRATIS PNEUMOKOKVACCINE (Pneumovax 23-valent)

Fra den 15. juni 2020 er tilbudet udvidet, så vaccinen nu tilbydes alle personer over 65 år. Vaccinen forebygger lungebetændelse, blodforgiftning og hjernebetændelse forårsaget af pneumokokker.

Vi har foreløbigt planlagt vaccination torsdag d. 17 september fra kl. 09:30 – 14:45.
Tidsbestilling er nødvendig, så kontakt os på telefon 98 17 17 66 mellem 9.30-12.00.

Af hensyn til smitte foregår vaccinationen i et udendørs telt i klinikkens baghave. Indgang foregår gennem husets indkørsel/garage (se skiltning).

________________________________________________________________________________________________________________________

Fra den 22. april 2020 vil der blive tilbudt gratis vaccination af pneumokokvaccinen til personer i risikogruppe, der ikke er pneumokokvaccineret indenfor de sidste 6 år.

Dette gælder for beboere på plejehjem, personer med særlig høj risiko for lungebetændelse, samt ældre ≥ 65 år som har forhøjet risiko for lungebetændelse på grund af kronisk sygdom.

Af hensyn til smitte foregår vaccinationen i et udendørs telt i klinikkens baghave. Indgang foregår gennem husets indkørsel/garage (se skiltning).

Vi er i fuld gang med at indkalde de patienter som lige nu tilbydes vaccinen, hvis ikke vi har kontaktet jer, er I velkommen til at ringe til os på mail eller telefon 98 17 17 66 mellem 09:30 – 12:00.

For risikogrupper henviser vi til Statens Serum Institut: https://www.ssi.dk/vaccinationer/risikogrupper/invasiv-pneumokoksygdom